Lighthouse Gospel

Et nyt kor, bestående af erfarne og øvede sangere. Oprettet af medlemmer fra det nu lukkede Absolute Gospel Singers. Nu med den fantastiske korleder, sanger og underviser Paul Clarke som musikalsk leder.

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et ambitiøst og erfarent gospelkor der synger moderne gospel med krop, liv og sjæl. Koret består af medlemmer der har sunget sammen siden 2011, og optræder ved alt fra private arrangementer, som konfirmationer og fødselsdage til større TV-optrædner og egne koncerter. Koret har også sunget ved gospelgudstjenester i udlandet.

Koret er dannet af medlemmer
fra Absolute Gospel Singers

Da Absolute Gospel Singers lukkede i Jan 2018, besluttede en stor del af medlemmerne, at de ikke ønskede at sige farvel til hinanden.
Så koret måtte tage livtag med den kæmpe opgave det er, at danne en demokratisk forening, finde en korleder, et øvested og en pianist. Men det lykkedes altsammen på kun 3 måneder!

Korleder er Paul Clarke, UK

Paul Clarke, UK er særdeles erfaren korleder, sanger, sangskriver og underviser. Paul har udgivet 4 albums under eget navn,bl.a for nylig "Purpose Reloaded", som du kan finde på iTunes, Apple Music, Spotify og Google Play

Skt Johannes Kirke

Lighthouse Gospel holder til i Skt Johannes Kirke på Nørrebro i København. Vi øver hver tirsdag fra kl. 19.00 - 21.30